Sortiraj po:

SJAJNA FUKSIJA MAGNET - HEPTA

1,27 €

ČOKO ZAHVALNICE

2,50 €

DRVENI MAGNET - RAZNI DIZAJN

1,02 €

U organizaciji vjenčanja važan dio predstavlja i odabir zahvalnica - trajnog podsjetnika i uspomene na vaš dan. Pogledajte top ponudu zahvalnica za vjenčanje i odaberite onu koja će personalizirana biti "ona vaša".

Zahvalnice za vjenčanje

Među najpopularnije zahvalnice za vjenčanje danas svakako spadaju magneti koji dolaze u raznim oblicima i motivima. Drvene, keramičke ili pak zahvalnice od pleksiglasa odlični su pokloni za goste na vjenčanju.

Ideje za zahvalnice – od motiva do citata koje želite da prikazuju su ostvarive zahvaljujući našem grafičkom timu koji ih može uklopiti u ostatak svadbenog vizuala (pozivnice, cvijeće, tema…).

Ako vam se sviđa oblik jedne zahvalnice (primjerice srce), citat s druge, a motiv s treće – i to možemo kombinirati, po vašim željama i našim tehničkim mogućnostima, zbog čega je najbolje obratiti nam se s direktnim upitom preko weba.

Nudimo vam i jedinstvene pozivnice za vjenčanja koje se prinataju UV printom na hipeks, materijal srodan pleksiglasu.

Personalizirani pokloni za goste

Ispis imena i datum zavjeta na vašoj zahvalnici moguće je personalizirati, a njihova se cijena određuje po količini te modelu zahvalnice.

Pogledajte bogat izbor jedinstvenih zahvalnica te nam se s povjerenjem obratite za narudžbe. Pošaljite nam direktan upit putem web shopa ili se javite na mail veleprodaja@afilio.hr.

Kako izgleda proces naručivanja zahvalnica?

Pri vašem javljanju poželjno je navesti željeni motiv zahvalnice ili pak ideje koje imate za njen izgled, kao i podatke za personalizaciju – imena mladenaca te datum vjenčanja.

Nakon toga naš grafički tim slaže vizual zahvalnice – ono kako bi gotova zahvalnica trebala izgledati. Kad ga odobrite, potrebni su nam podaci za slaganje ponude, vaše ime i prezime, adresa te poštanski broj kao i kontakt telefon za dostavu.

Nakon što vam pošaljemo ponudu i po vašoj uplati, kreće se u proces izrade, čiji je rok 10 radnih dana. Čim su zahvalnice gotove, šaljemo ih GLS-om na vašu adresu.

Brza i pouzdana dostava. Cijena dostave iznosi 5,25 eura, 3,50€ za narudžbe iznad 26,5€, besplatna za narudžbe iznad 53,1€!

Sigurna online kupovina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, pouzećem

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više