Česta pitanja

Sortiraj po:

Podaci stižu uskoro*Kako napraviti narudžbu?
Kod personaliziranih proizvoda, prikazuje se da proizvoda nema na stanju – no to znači da se oni rade prema narudžbi. Kontaktirajte nas direktnim upitom preko web shopa ili na mail veleprodaja@afilio.hr kako bismo dogovorili personalizaciju, količinu i druge detalje.    
*Kako se proizvodi mogu personalizirati?
Osim personalizacije imenom i datumom, moguće je i dodavati citate po želji ako za to ima mjesta, kombinirati izgled više zahvalnica, stavljati vlastite dizajne… Naš grafički tim radi po vašim željama sve dok su one izvedive.

*Naplaćuje li se personalizacija i uzorci?
Personalizacija postojećeg proizvoda s imenom i datumom se ne naplaćuje dodatno, no veće promjene u grafičkom dizajnu se naplaćuju – u prosjeku 50 kuna. Tada se obično izrađuje i uzorak, kako bismo i mi i vi bili sigurni da je rezultat napravljen u skladu s vašim željama i očekivanjima.

*Kako izgleda proces od narudžbe do dobivanja proizvoda?
Nakon specificiranja narudžbe i detalja personalizacije, šaljemo vam vizual na odobrenje. Po odobrenju izrađujemo ponudu na ukupnu količinu. Nakon vaše uplate, kreće se u proizvodnju.  Rok izrade je 10 radnih dana te se nakon izrade isti šaljem GLS-om na željenu adresu.

*Koliko ranije se preporučuje javiti za izradu personaliziranih zahvalnica i sličnih proizvoda?
Možete se javiti i godinu dana unaprijed – sve ovisi koliko ranije želite imati proizvode kod sebe. No, svakako se preporučuje naručiti proizvod najkasnije mjesec dana unaprijed.

*Kako se naručuju poklon paketi i za koliko stižu?
Poklon pakete iz naše web ponude možete naručiti i platiti odmah preko web shopa ili pouzećem te odrediti adresu dostave.  Za proizvode kojih nema na stanju, moguće je čekanje par dana – o tome ćete biti obavješteni.GLS dostava obično se ne izvršava isti dan, već sutradan, osobito za udaljenija mjesta od Zagreba, tako da je poželjno poklon naručiti nekoliko dana ranije.
 
*Mogu li se poklon paketi personalizirati?
Moguće je naručiti personalizirane kartice ili naljepnice za poklon kutije, a za narudžbu većeg broja poklon paketa (iznad 10 komada), moguće je i napraviti poklon paket po želji kombinacijom nekoliko postojećih ili općenito proizvoda u našoj ponudi, prema dogovoru.  

Brza i pouzdana dostava. Cijena dostave iznosi 5,25 eura, 3,50€ za narudžbe iznad 26,5€, besplatna za narudžbe iznad 53,1€!

Sigurna online kupovina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, pouzećem

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više