Sortiraj po:

DRVENO SRCE PUTOVANJE

7,68 kn

KERAMIČKI MAGNET - MOTIV 16

9,60 kn

KERAMIČKI MAGNET - MOTIV 17

9,60 kn

KERAMIČKI MAGNET - MOTIV 20

9,60 kn

KERAMIČKI MAGNET - MOTIV 21

9,60 kn

KERAMIČKI MAGNET ELEGANCE

9,60 kn

SLATKA ZAHVALNICA 1

27,00 kn

SLATKA ZAHVALNICA 2

30,00 kn

VELIKO SRCE 1

9,60 kn

VELIKO SRCE 2

9,60 kn

DRVO BALON

7,68 kn

KRUG MAGNET - INFINITY

7,68 kn

ZAHVALNICA SET 1

12,00 kn

ZAHVALNICA SET 2

12,00 kn

ZAHVALNICA SET 3

13,00 kn

ZAHVALNICA SET 4

13,00 kn

MINI MAGNET 1

6,40 kn

MINI MAGNET 3

6,40 kn

SRCE MAGNET - LJUBAV BIJELO

7,68 kn

MLIJEČNI MAT MAGNET - HEPTA

9,60 kn

U organizaciji vjenčanja važan dio predstavlja i odabir zahvalnica - trajnog podsjetnika i uspomene na vaš dan. Pogledajte top ponudu zahvalnica za vjenčanje i odaberite onu koja će personalizirana biti "ona vaša".

Zahvalnice za vjenčanje

Među najpopularnije zahvalnice za vjenčanje danas svakako spadaju magneti koji dolaze u raznim oblicima i motivima. Drvene, keramičke ili pak zahvalnice od pleksiglasa odlični su pokloni za goste na vjenčanju.

Ideje za zahvalnice – od motiva do citata koje želite da prikazuju su ostvarive zahvaljujući našem grafičkom timu koji ih može uklopiti u ostatak svadbenog vizuala (pozivnice, cvijeće, tema…).

Ako vam se sviđa oblik jedne zahvalnice (primjerice srce), citat s druge, a motiv s treće – i to možemo kombinirati, po vašim željama i našim tehničkim mogućnostima, zbog čega je najbolje obratiti nam se s direktnim upitom preko weba.

Nudimo vam i jedinstvene pozivnice za vjenčanja koje se prinataju UV printom na hipeks, materijal srodan pleksiglasu.

Personalizirani pokloni za goste

Ispis imena i datum zavjeta na vašoj zahvalnici moguće je personalizirati, a njihova se cijena određuje po količini te modelu zahvalnice.

Pogledajte bogat izbor jedinstvenih zahvalnica te nam se s povjerenjem obratite za narudžbe. Pošaljite nam direktan upit putem web shopa ili se javite na mail veleprodaja@afilio.hr.

Kako izgleda proces naručivanja zahvalnica?

Pri vašem javljanju poželjno je navesti željeni motiv zahvalnice ili pak ideje koje imate za njen izgled, kao i podatke za personalizaciju – imena mladenaca te datum vjenčanja.

Nakon toga naš grafički tim slaže vizual zahvalnice – ono kako bi gotova zahvalnica trebala izgledati. Kad ga odobrite, potrebni su nam podaci za slaganje ponude, vaše ime i prezime, adresa te poštanski broj kao i kontakt telefon za dostavu.

Nakon što vam pošaljemo ponudu i po vašoj uplati, kreće se u proces izrade, čiji je rok 10 radnih dana. Čim su zahvalnice gotove, šaljemo ih GLS-om na vašu adresu.

Brza i pouzdana dostava, 25 kn za narudžbe iznad 200kn, besplatna za narudžbe iznad 400kn!

Sigurna online kupovina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, pouzećem

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se