1. Nalazite se u
  2. USLUGA

USLUGA LASERSKOG REZANJA - SAT

Usluga laserskog rezanja - cijena po satu.

Stroj za lasersko rezanje omogućuje rezanje raznih materijala, od drva i tkanine do najpopularnijeg materijala – pleksiglasa. S obzirom da je pleksi vrlo otporan na vremenske utjecaje, a i njegova obrada je jednostavna, pokazao se kao zahvalan materijal za izvedbu različitih ideja.
 
Pleksiglas se koristi kao zamjena za staklo gdje postoji opasnost od loma, ozljeda i povreda. Zbog značajno manje težine od običnog stakla, pleksiglas se primjenjuje u gotovo svemu gdje i staklo.
 
Osim dizajniranja raznih oblika, izrađujemo privjeske za firme, hotele, udruge, razne ukrase, natpise, reklamne ploče, kućne brojeve, brojeve soba, pozivnice, didaktičku i školsku opremu te ostale pleksi elemente prema vašim željama te potrebama. 
 
Cijena izrezivanja laserom iznosi 1 min - 0.66 eura VPC
Može se rezati bilo koje drvo do 8 mm, a moguće do 10 mm ovisno o materijalu te pleksiglasa do 7 mm. Može se rezati tkanina i koža. Za ostale materijale na upit.
Usluga rezanja odnosi se na rezanje vašeg materijala - no postoji i mogućnost nabavke većih ploča koje vam možemo rezati na manje dimenzije.

Šifra: 5033

PROIZVOD SE RADI PO NARUDŽBI

Brza i pouzdana dostava. Cijena dostave iznosi 5,25 eura, 3,50€ za narudžbe iznad 26,5€, besplatna za narudžbe iznad 53,1€!

Sigurna online kupovina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, pouzećem

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više