1. Nalazite se u
  2. USLUGA

USLUGA IZRADE DTF PRESLIKAČA

DTF preslikači

DTF preslikači su najkvalitetniji odabir za apliciranje grafike na razne tkanine te materijale – primjerice za torbe, vrećice, ruksake, odjeću.
 
Kako bi boje dizajna bile što vjerodostojnije u preslici na DTF preslikačima, potreban je file u visokoj rezoluciji te kvalitetan ICC profil. Kvalitetan ICC profil omogućuje da se u tisku dobiju vjerodostojne boje, da boje nakon tiska izgledaju što je sličnije moguće onima koje vidite na monitoru.
 
Svakako, kroz naš tim nudimo i usluge našeg grafičkog tima kroz usluge dizajna, ali i usluge korekcije i postave kvalitetnih ICC profila.
 
Preslikač je visoke kvalitete, dugotrajan i vrlo lak za apliciranje na razne materijale, tako da ga možete koristiti za razne promo proizvode kao što su naprimjer majice od svih vrsta materijala ,kape i pregače, možete ga aplicirati i na kišobrane ,ruksake, platnene pamučne i poliesterske shopping vrećice za kupovinu i još mnogo toga.

Izrađujemo DTF Digitalne Preslikače po metru dužnom za potrebe svih koji se bave tiskom na majice i ostale promo tekstilne proizvode. Preslikači se izrađuju bez ograničena količine, naplaćuju se po metru dužnom a za tisak se ne naplaćuje priprema kao kod nekih tehnika tiska, možete nam dostaviti file kao naprimjer .jpeg , .png , .pdf , .tiff i ostale slične datoteke.

Ukoliko imate potrebu za izradu DTF preslikača ili se želite informirati o mogućnostima primjene i ostalog vezanog uz DTF tehnologiju zbog eventualne suradnje slobodno nam se obratite putem veleprodaja@afilio.hr.

Šifra: 20978

PROIZVOD SE RADI PO NARUDŽBI

Brza i pouzdana dostava. Cijena dostave iznosi 5,25 eura, 3,50€ za narudžbe iznad 26,5€, besplatna za narudžbe iznad 53,1€!

Sigurna online kupovina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, pouzećem

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu

Recenzije (0)
Prosječna ocjena:  0,0

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više