VISOKOKVALITETNI HRVATSKI PROIZVOD - BUDITE ORIGINALNI!

Sortiraj po:

MAGNET PERSONALIZIRANI ANĐEO

1,40 €

POKLON SET ZA KRŠTENJE ŽENSKI

100,00 €

POKLON SET ZA KRŠTENJE MUŠKI

100,00 €

DRVENA PLOČA - DINOSAUR

10,62 €

DRVENA PLOČA - LANE

10,62 €

DRVENA PLOČA - OBLAK

10,62 €

DRVENA PLOČA - USPOMENA KRŠTENJA

10,62 €

DRVENA PLOČA KRŠTENJE - KRILA

10,62 €

DRVENA PLOČA KRŠTENJE - ZVJEZDICE

10,62 €

DRVENI MAGNET - STOPALA

1,59 €

Pokloni za rođenje i krštenje djeteta

Dolazak mališana na svijet jedan je od najuzbudljivijih dana u životu novopečenih roditelja, kao i cijele obitelji. Originalnim poklonom za rođenje proslavite taj važan događaj - u obliku personaliziranog poklona za rođenje djeteta kojim možete ukrasiti njihovo dječje carstvo i svoj dom.

Pokloni za krštenje

Pitate se što pokloniti za krštenje? Od kršćanskih do slatkih dječjih motiva - istražite našu top ponudu koja predstavlja personaliziranu uspomenu na rođenje, poklona za bebe ili pak personaliziranih poklona za krštenje.

Velike drvene ploče s dodatkom pleksiglasa, drveni ili keramički magneti, križevi i drugi ukrasi idealani su unikatni darovi za krštenje. Originalan poklon za krštenje nezaobilazan je poklon od kumova ili bake i djeda koji će ostati kao trajna uspomena na dan krštenja. Pogledajte bogat izbor poklona za rođenje i krštenje za djevojčice i dječake te nam se s povjerenjem obratite za narudžbe.

Brza i pouzdana dostava. Cijena dostave iznosi 5,25 eura, 3,50€ za narudžbe iznad 26,5€, besplatna za narudžbe iznad 53,1€!

Sigurna online kupovina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, pouzećem

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više